Introduktion

Stockholm baserat företag House of Wine Georgia AB startades med idén att introducera noggrant utvalda kvalitetsviner från Georgien. Ledningsgrupp består av två delägare med lång erfarenhet och breda kunskaper inom försäljning och formgivning med stor passion för kvalitetsviner.
 
Det faktum att export av Georgiska viner expanderar i Europa, Asien och USA ger oss möjlighet att öppna nya marknader som Skandinavien och särskild Sverige.
 
Vi ser affärsmöjligheter i handel mellan våra länder via marknadsföring och försäljning av Georgiskt vin i samarbete med väl etablerade vingårdar och leverantörer från Georgien.
 
Vår vision är att introducera ett välselekterat urval av traditionella Georgiska viner på Svenska marknaden som ett mer exotiskt alternativ till välkända Europeiska klassiker. Genom det hoppas vi att skapa ett mervärde för specifik målgrupp i det moderna multikulturella Sverige.
 
Vi ser fram emot att ha Georgiskt vin från ursprungliga druvor med unik karaktär som naturligt alternativ på Skandinaviska matbordet!