UPPDATERING AV SORTIMENT 2020

Hej alla fantaster av georgiska viner!

Här kommer ett litet informationsbrev med anledning av vår kommande sortimentuppdatering.

Trots stora förseningar att få hem en samlad leverans från 7 vinproducenter, har vi äntligen fått logistiken i gång. Den 17 april anländer en ny samling med påfyllning av nya årgångar på gamla favoriter som naturviner från BAIA ABULADZE WINE CELLAR och MAKASHVILI WINE CELLAR, men även QVEVRI naturviner från CHIGOGIDZE WNES, efterlängtat äkta Khvanchkara vin och även toppkvalitetsviner från 3 nya leverantörer:

MUKADO WINES

KAKHURI GVINIS MARANI

Vi laddar from topp till tå i alla prisklasser från premium QVEVRI viner av Saperavi och Mtsvane druvor i äldre årgångar till husets viner i fin kvalitet till våra restaurangkunder: frisk Rkatsiteli och bärig Saperavi.

Vad sägs om Tsitska och Krakhuna solo som macererades i lerkrus eller om 15% Ojaleshi rött QVEVRI vin från Imereti?

Även experimentvin med blandning av rött och vitt kommer till Sverige från mästaren Lado Uzanashvili tillsammans med utvalda viner från hans tre kollektioner: MUKADO, SHIO och GREMI.

ICEWINE från Cabernet Sauvignon, finaste Akhasheni för att utmana vår bästsäljare Kindzmarauli, eleganta QVEVRI Saperavi och QVEVRI Rkatsiteli och kanongott Mukuzani väntar vi på med stor förväntan från KAKHURI GVINIS MARANI likaså deras vinvodka Chacha och Brandy XO.

Även WINIVERIA med två QVEVRI viner som visades på senaste mässa ”Stockolm Food & Wine” kommer nu att få sitt fotfäste i vårt sortiment för att följa sin norska framgång även i Sverige.

Det är en spännande vår och sommar vi väntar på trots stagnerad marknad på grund av COVID-19 och följande finanskris.

I övrigt House of Wine Georgia AB jobbar i vanlig regi och levererar alla beställningar inom hela Sverige utan dröjsmål. Vi tackar alla trogna kunder som fortsätter lägga sina beställningar trots allmän oro som finns i samhälle idag när de flesta människor undviker vistas på offentliga platser och i butiker.

Vi håller tummarna att alla hjulen kommer snart att snurra igen för att vi alla skall glädjas av fester med viner från Georgien!