WINIVERIA

Mediumstor producent av kvalitetsviner startades i Kakheti år 2008 från en liten vinkällare av familjen Gurashvili med qvevri lerkrus som grävdes ner där vid förra Sekelskifte.

Traditionella bärnstensfärgade viner tog plats i Winiverias portfolio tillsammans med fina röda viner i Europeisk stil som produceras med toppmodern italiensk professionell utrustning. Båda serier når sina kunder på hemmarknad men även exporteras utomlands till USA, Storbritannien, Lettland, Norge och nu kom utvalda viner till vårt sortiment i Sverige.

Företaget bedriver även hotellverksamhet på CHATEAU MERE som ligger i närheten av antik kloster Shuamta fint omringat av trädgård med utomhuspool. Byggt i traditionell stil som gammal Georgisk palats har hotellet även ett stall med äkta arabiska hästar som är varumärkets symbol. Toppenläge för en trevlig vistelse i avslappnad atmosfär mitt i jungfruliga georgiska landsbygden!

År 2013 öppnade företaget en till faschinerande anläggning ROYAL BATONI slottshotell som ligger också i Kakheti, distrikt Kvareli.